Skip to content

Univ-Pécs

A középpontban Pécs

Menu
  • Munka és oktatás
  • Pécsi Tudományegyetem
  • Pécsi állások
  • Pécs
Menu
Jagermeister

A Jagermeister rendkívül egészséges

Posted on

Ezt a finom likőrt 1934-ben alkották meg az emésztési problémák enyhítésére. A Jagermeister a kifinomult íze miatt, rövid időn belül élvezeti cikké vált. Érdemes tudni, hogy 56 különböző gyógynövény felhasználásával készül. Az alkoholtartalma 35 %, ami nem nevezhető túlságosan magasnak. Fogyasztása hidegen ajánlott, de koktélokba is előszeretettel keverik.

A növényi alapanyagokat ökológiailag tiszta területen gyűjtik össze, aztán pedig szárítják és aprítják. A gyártó által ismert arányban egyesítik, majd töltik fel alkohollal. A Jagermeister tölgyfahordóban érlelődik. Miután elnyerte az eredeti színét és egyedi aromáját leszűrik és hozzáadják a cukrot, meg a karamellt.

Ha ez megvan, akkor az infúziót további 6 hónapig folytatják. A kész terméket szinte átlátszatlan üvegből kivitelezett palackba öntik, ami nem engedi át a fényt. Tudni kell, hogy a nedű erős lehűtés után sűrűbbé válik és enyhe édességet érezhet rajta, amikor fogyasztja. A Jagermeister remek döntés egy kiadós ebéd vagy vacsora előtt.

Kategóriák

  • Építőipar
  • Étel-Ital
  • Ingatlanok
  • Szolgáltatás
  • Weblap készítés
  • Kapcsolat

Legutóbbi bejegyzések

  • Cerave SA bőrsimító hidratáló krém a mindennapokra
  • Pezsgő árak – mitől függ a minőség és az árkülönbség?
  • Mikor használjunk vastaglazúrt?
  • Keresőoptimalizálás Győr: hogyan érhet a vállalkozása a Google találati lista élére?
  • Ne keverjük össze a léghűtőt a hűtőtáskával
©2025 Univ-Pécs | Design: Newspaperly WordPress Theme